Saar Jacobs

Biografie

Al tijdens de opleiding geneeskunde, verloor Sarah Jacobs haar hart in het raakvlak tussen lichaam en geest. Haar grote intellectuele honger deden haar het werkveld als arts uitvoerig verkennen doorheen een doctoraatspoging in de endocrinologie en huisartsgeneeskunde. Meer en meer won haar voorliefde voor de mens achter de patiënt, waardoor de reguliere kwartiergeneeskunde haar niet langer voldoening gaf. Haar sluimerend verlangen naar creatieve en holistische werkvormen deden haar blikveld verruimen in het veld van coaching en therapie. 

Ik ben de moeder met de pijl en boog. 
Ik leer mijn kinderen vissen in plaats van ze te blijven voederen (voor het geval Kind&Gezin meeleest; het is metaforisch. Ik geef mijn kinderen wel degelijk eten). (Uit: “Artemis”, column uit mijn eerste boek “bored out”)

Meer over Sarah Jacobs

Omwille van haar eigen verhaal en de patiënten op haar pad, koos ze steeds duidelijker voor opleidingen met een bijzonder affiniteit voor complex trauma (brainspotting) en delenwerk (voice dialogue) die de bakens van haar intuïtieve werk zouden worden. Kerntalentenanalyse en Insights Discovery vervolledigden haar toolbox op gebied van loopbaan- en lifecoaching. Daarnaast verdiepte ze zich ook in de integratieve geneeskunde die het complexe samenspel van mentale, fysieke en spirituele processen als geheel in kaart tracht te brengen, voorbij de klassieke symptoombestrijding. Een opleiding reiki verreikten haar innerlijke belevingswereld en therapeutisch palet met hoger bewuste zijnskader waarin de mooiste transformerende helingsprocessen kunnen plaatsvinden.

Haar eigen hoogbegaafdheid opende de deur voor heel wat hoogbegaafde, hooggevoelige en/of neurobiologische andere (asperger, autisme spectrum, AD(H)D, …) mensen op haar pad waardoor ze in het bijzonder in deze doelgroep de nodige expertise kon opbouwen. Sarah is expert op gebied van burn-out, bore-out en complex trauma.

Naast haar werk als coachend arts en auteur is ze ook een gepassioneerd spreker en moeder van drie. Dankjewel voor je bericht!

Contact

Wat ben ik nieuwsgierig naar wat jou hier bracht en wat ik voor je kan betekenen!

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© YOUR NAME